Home Blog

Stappenplan voor het verhuizen naar een nieuwe MacBook

0

Als het tijd is voor een nieuwe Mac, is het het beste om een ​​plan te hebben voor hoe je naar je nieuwe computer gaat migreren. Het is ook belangrijk om te weten wat de beste manier is om je gegevens over te zetten en wat het abonnement is voor je oude Mac. Er zijn veel opties voor elk van deze situaties. We zullen elke stap van het proces opsplitsen, zodat je het beste plan hebt voor het maken van een back-up van je gegevens, het instellen van je nieuwe Mac en enkele suggesties voor wat je met je oude Mac kunt doen.

Maak een back-up 

De belangrijkste stap in dit proces is het maken van een back-up van je gegevens, zodat je deze kunt overbrengen naar je nieuwe MacBook. Of je nu iemand bent die slechts een paar toepassingen en documenten heeft, of meerdere terabytes aan gegevens heeft, er zijn enkele eenvoudige manieren om een ​​back-up van je gegevens te maken. Een geweldige methode voor het maken van back-ups en het overbrengen van je gegevens als je een externe harde schijf hebt, is Time Machine. Het werd geïntroduceerd in 2007 en stelt je in staat om routinematige back-ups van je Mac te maken naar een externe harde schijf die je in een crossbody tas dames kunt bewaren.

Stel het proces in

Wanneer je je nieuwe Mac aanschaft, moet je het installatieproces van macOS doorlopen. Dit proces is de afgelopen jaren niet veel veranderd. Je moet het proces doorlopen om de basisprincipes van je computer in te stellen, zoals de taal, je land, wifi-verbinding, toegankelijkheidsopties en meer. Als je van plan bent de Migratie-assistent te gebruiken om je gegevens over te zetten, kun je doorgaan met de overdracht rechtstreeks vanaf je Mac of een externe schijf die in je weekendtas dames zit. Je kunt deze stap ook voor nu overslaan en later doen.

Wis je oude Mac

Nu je je nieuwe Mac hebt ingesteld en je gegevens hebt overgezet, wil je je oude MacBook wissen. Als je Mac een T2-beveiligingschip heeft, kun je Erase Assistant gebruiken om je gegevens te wissen . Erase Assistant verwijdert ook je vingerafdrukken uit Touch ID, gebruikersaccounts en meld je af bij iCloud. Het gebruik van Erase Assistant is een eenvoudig proces, vergelijkbaar met het wissen van een iPhone of iPad. Het is belangrijk op te merken dat als je je Mac wist, ook het activeringsslot wordt verwijderd, dus je hoeft dit niet zelf te doen voordat je Erase Assistant opent. Het is verreweg de snelste manier om je Mac te wissen.

Ruim je oude Mac op

Je oude Mac kan net als je oude heuptas meerdere doelen dienen waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht. Als je een vriend of familielid hebt die een laptop nodig heeft, kun je deze aan hen doorgeven als deze nog in goede staat is. Een andere optie die je hebt, is iets dat veel mensen doen om hun nieuwe computer te helpen betalen, de oude te verkopen. Bovendien biedt Apple een inruilprogramma aan, je kunt je oude MacBook hierbij inruilen voor een Apple-cadeaubon.

Online marketing bureau Breda, goede marketing voor de juiste prijs

0

Marketing, het wordt nog wel eens vergeten hoe belangrijk het is om een goede marketing te hebben wanneer je een winkel of een bedrijf runt. Toch kan het daarmee vallen en staan! Het is juist heel belangrijk om een goede marketing te hebben zodat de mensen ook weten bij wie ze terecht kunnen. Geef de marketing uit handen en laat ze ervoor zorgen dat het ook jouw bedrijf een boost geeft.

Online marketing bureau Breda is er voor iedereen

Om een goed bureau te vinden die jouw marketing op zich gaat nemen is best nog wel een klusje. Veel bureaus zeggen de beste te zijn maar weten eigenlijk niet zo goed waar ze mee bezig zijn. Bij Online marketing bureau Breda hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Zij weten exact waar ze mee bezig zijn en wat ze uit de hoge hoed moeten toveren om voor jouw winkel of bedrijf een goede marketing op te zetten.

Online marketing bureau Breda richt zich helemaal op de groei van jouw bedrijf. Je wilt immers meer klanten hebben en dat kunnen zij voor jou bewerkstelligen door de juiste marketing erop los te laten.

Waar staat online marketing bureau Breda voor?

Als je gaat kijken waar ze voor staan bij dit marketing bureau dan zal je al snel zien op Weboostbrands.nl dat ze vier punten hoog in het vaandel hebben staan. Dit zijn namelijk toewijding, leiderschap, kennis en resultaat. Nu denk je daar misschien niet zoveel aan te hebben maar als je verder gaat kijken is dat wel degelijk zo. Doordat ze bij we boost brands dit zo hoog hebben staan trek jij daar juist weer alle profijt van.

Bij dit marketingbureau staan ze ervoor dat ze heel gedreven zijn in hun werk en altijd proberen dat ene extra stapje te doen. Op die manier krijgen ze meer resultaat wat voor jou ook weer resulteert in een grotere klantenkring. Ze nemen heel graag het initiatief in handen zodat ze je mee kunnen nemen in alle kansen die online voor jouw onderneming openliggen.

Met de juiste kennis zorgen ze ervoor wat voor jouw bedrijf de beste kansen zijn. Doordat ze op deze manier een slimme online marketing voeren groeit niet alleen jouw bedrijf maar ook dat van hun.

Het resultaat is waar het uiteindelijk om draait. We willen allemaal meer klanten zodat er meer omzet is. Samen met we boost brands stel je een doel wat behaald moet worden. Liever nog zorgen ze ervoor dat het doel overtroffen gaat worden. Dan pas weet je echt dat de online marketing heeft aangeslagen en jouw klantenbestand een boost gaat krijgen van heb ik jou daar!

Wat zijn de voordelen van een digitale werkplek?

0

Zeker tegenwoordig met alle handige gadgets is het niet zo gek dat steeds meer bedrijven op de werkvloer gebruik maken van een digitale werkplek. Dit maakt het namelijk veel makkelijker om vanaf elke locatie te werken op elk gewenst apparaat. Wie er dan ook werkt heeft snel toegang tot alle benodigde informatie. Experts in cybersecurity zorgen voor een veilige werkomgeving. Zo kan iedere werknemer met een veilig gevoel werken en informatie delen. De experts in cybersecurity zorgen voor de computerbeveiliging en zo kan iedereen genieten van alle voordelen die een gedeelde online werkomgeving te bieden heeft. 

Overal en altijd toegang tot gegevens

Eén van de voordelen van een digitale werkplek is toch wel de flexibiliteit. Zeker tegenwoordig werkt niet iedereen meer de traditionele 9-5 kantooruren. Zo zijn er veel uitzendkrachten, parttimers en thuiswerkers. Door gebruik te maken van een online werkomgeving heeft iedereen altijd en overal beschikking over de gegevens en bestanden. Ook kunnen de werknemers hier toegang tot krijgen op verschillende apparaten. Zo kan er zowel onderweg, thuis of op kantoor gewerkt worden of informatie worden opgezocht. 

Alles via één platform

Wanneer er gewerkt wordt in een online omgeving brengt dit meerdere voordelen met zich mee. Met een digitale werkplek is het makkelijker om soepel samen te werken, zowel met interne collega’s als externe partijen. Alle informatie, processen en tools zijn namelijk te vinden op een gedeelde plek. Doordat alles dus in dezelfde werkomgeving verloopt is het makkelijker om te communiceren en de benodigde informatie te vinden. Zo kan het werk efficiënter verlopen waardoor dit sneller gaat en de productiviteit ook kan verhogen. 

Veilig werken

Zeker voor een bedrijf is het van belang dat gegevens en data goed beveiligd zijn. Informatie in een gedeelde online werkomgeving is altijd goed up-to-date en maximaal beveiligd. Zo kunnen u en uw werknemers zorgeloos werken in een veilige omgeving. U kunt natuurlijk ook nog experts in cybersecurity inschakelen om ervoor te zorgen dat alles inderdaad allemaal in orde is.

Dit zijn de drie voordelen van narrowcasting in je bedrijf

0

Op een gewone dagelijkse dag wordt er elke keer weer veel informatie gedeeld. Denk maar aan aankomende vergaderingen op het werk of het laten weten dat jouw bedrijf een sale heeft. Dit kan soms overzichtelijk worden of niet helemaal soepel verlopen. Om dit proces makkelijker te maken kun je gebruik maken van professionele narrowcasting. Je kunt een led wall plaatsen waarop je gericht en gemakkelijk de desbetreffende informatie kan delen. Aan narrowcasting zitten dan ook een aantal voordelen.

1. Verbeterde communicatie

Eén van de grootste voordelen van het gebruik maken van professionele narrowcasting is de manier van communiceren. Door narrowcasting kan er vanaf afstand snel en gemakkelijk informatie worden gedeeld met zowel interne als externe partijen. Zo zijn bijvoorbeeld al uw medewerkers in één keer ingelicht over nieuwe updates binnen het bedrijf. 

2. Doelgerichte content

Narrowcasting is een goed middel om specifieke content over te brengen op een door jou gekozen doelgroep. Je kunt je hiermee goed richten op een kleine groep mensen en die informeren of activeren om tot actie over te gaan. Een led wall plaatsen kan je hierbij helpen. Deze kunnen zowel binnen als buiten opgehangen worden zodat de boodschap die jij over wilt brengen goed opvalt en duidelijk overkomt. Slaat de uitgezonden boodschap toch niet zo goed aan bij de gekozen doelgroep? Dan is het met de narrowcasting software gemakkelijk vanaf afstand aan te passen. 

3. Bewegwijzering

Naast het gemakkelijker bereiken van interne of externe partijen in je bedrijf, kan professionele narrowcasting ook ingezet worden voor andere doeleinden. Zo kan je een led wall plaatsen op verschillende plekken in je bedrijf zodat het makkelijk wordt voor mensen om de weg te vinden. Door op deze schermen dus plattegrond informatie te tonen kan dit helpen bij de bewegwijzering. Ook kun je hier natuurlijk informatie als het laatste nieuws kwijt of updates delen zodat iedereen snel op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen.

Hoeveel uur per dag spenderen we gemiddeld op onze telefoon?

0

Wie heeft er tegenwoordig geen telefoon? Precies bijna niemand. Hoe het vroeger nog heel normaal was om je eerste telefoon rond je 12de te krijgen is het nu toch wel stukken jonger. Een telefoon kan namelijk super handig zijn om in contact te blijven met je geliefde, dingen op te zoeken of voor amusement. Waarvoor je jouw telefoon ook gebruikt, waarschijnlijk zal het stukken langer zijn dan je verwacht. Het is namelijk super handig om even snel je mail te checken, dat berichtje af te schrijven, Instagram te checken of een spelletje te spelen.

 

Aantal uur

Nederlanders spenderen ongeveer 4 uur per dag op hun telefoon. Natuurlijk zit hier voor de een wat hogere en lagere uitschieters tussen. Daarbij is dit totaal van 4 uur opgedeeld in verschillende stukken. Zo kan het zijn dat de een zijn of haar telefoon 100 keer per dag bekijkt en de ander maar 30 keer. Het is gewoon zeer verleidelijk om even op je telefoon te kijken. Voornamelijk social media accounts zoals Instagram, Facebook en Tiktok zijn zeer verslavende platformen waar je gemakkelijk uren achter elkaar op kan zitten. Wist je dat er zelfs bedrijven zijn waar je Instagram likes kopen kan. Dit zou allemaal niet bestaan als we geen gebruik maakte van onze telefoon.

 

Redenen van telefoon gebruik

Social media accounts zijn dus zeer verslavend. De wereld daar ziet er namelijk beter, minder zorgwekkend en mooier uit. Hoe mooi dit plaatje ook lijkt, vergeet niet dat iedereen snel Instagram volgers kopen kan. Wat dacht je van de likes en comments die ze hebben? Ook Instagram likes kopen is geen probleem. Denk hier dus over na wanneer je weer eens uren aan het scrollen bent op Instagram. Als je toch graag een influencer wilt worden is het juist super handig dat er een mogelijkheid is om snel Instagram volgers kopen. Sommige mensen moeten namelijk voor hun baan veel gebruik maken van hun telefoon.

 

Werk

Niet alleen influencer maken veel gebruik van hun telefoon. Zakenmensen, economisten en vele meer, moeten hun telefoon gebruiken om in contact te kunnen blijven maar ook om elke seconden op de hoogte gebracht te kunnen worden. Bij dit soort banen hoort veel telefoongebruik er dus eenmaal bij. Het is net zo normaal als snel Instagram volgers kopen of Instagram likes kopen. Voor je werk zijn dit soort dingen af en toe nodig.

Meer Nederlandse Instagram volgers krijgen voor je business? Adverteer op Instagram!

0

Instagram blijft als social media platform enorm groeien. Denk maar bijvoorbeeld aan het succes van de Stories-functie of de laatst recente lancering van IGTV. Instagram is tegenwoordig de plek om visuele content te delen met jouw doelgroep en dat biedt volop mogelijkheden voor bedrijven. Maar hoe kun je het platform nou effectief gebruik en hoe zorg je ervoor dat je meer Nederlandse Instagram volgers krijgt.

Bedrijfsaccount

Heb je wel al een Instagram-account voor je bedrijf, maar is dat nog geen business-account? Maak dan eerst je bedrijfsprofiel via Instagram aan en koppel deze aan jouw Facebook bedrijfspagina. Met zo’n bedrijfsprofiel heb je namelijk toegang om statistieken te ontvangen over je verhalen, berichten en volgens. Doordat je hoogstwaarschijnlijk je Instagram koppelt aan de Facebook, is de kans ook groot dat je meer Nederlanders volgers krijgt. Je kan nu namelijk bijgewerkte statistieken bekijken over hoe je verhalen, gepromote berichten gedurende de dag presteren en de statistieken bekijken over je volgens en welke interactie ze hebben met jouw berichten en verhalen. Je zou dat ook kunnen doen door klik hier links te plaatsen in berichten. En je zou ook nog de klik hier functie kunnen gebruiken door informatie over je bedrijf toevoegen zoals de openingstijden, de locatie en het telefoonnummer.

Instagram feed

Door een nog meer klik hier verhouding te creëeren, kan je het beste ervoor zorgen dat je een nette feed hebt. Dus, foto’s die bij elkaar passen en uitnodigen tot een reactie. Je kan hierbij denken aan dezelfde kleuren, terugkerende thema’s en gebruik maken van bijvoorbeeld drie soortgelijke foto’s op een rij. Je zou ook kunnen kijken naar voorbeelden van andere bedrijven die door een nette feed meer Nederlandse volgers kreeg. Dus experimenteer naar feeds wat jij tof vindt. Het is wel belangrijk om binnen de huisstijl van jouw bedrijf te blijven. 

Interactie

Naast dat je Instagram wilt zien als een zakelijk onderonsje met je volgers, zie het ook als een community platform. Je kan namelijk niet alleen maar verwachten dat je likes en comments krijgt, zonder er iets voor terug te doen. Ga ook juist de interactie aan door bijvoorbeeld de reactie onder jouw posts te liken, maar denk ook aan een reactie. Laat zien dat jouw volgers gehoord worden. En zo kan je er ook voor zorgen dat je meer Nederlandse volgers krijgt. Dus wees ook vooral sociaal op je platform en ga de connectie aan.

Herbruikbare laptops

0

In het oneindige landschap van laptops die worden aangeboden is het moeilijk kiezen. Het aanschaffen van een refurbished laptop kan dan een goede uitkomst zijn, maar wat is refurbished eigenlijk? Het is Engelstalige term die letterlijk betekend ‘gereviseerd’. Deze producten worden bij ontvangst grondig gecontroleerd, zo nodig direct gerepareerd en daarna verschijnt het product pas op de markt. Deze manier van handelen zorgt ervoor dat er meer zekerheid is bij de aanschaf, dan de reguliere vorm van tweedehands verkoop. Gebruikte laptops kopen verschilt vanwege deze extra ingebouwde zekerheid niet veel meer van het aanschaffen van een nieuwe laptop. Meestal worden er alleen refurbished laptops aangeboden van A-merken, zoals Dell, HP en Lenovo. Vanwege het feit dat de laptops niet spiksplinternieuw, maar wel voor de volle 100% werken kunnen deze laptops voor zéér gereduceerde prijzen worden aangeboden.

Duurzaamheid voorop

Een zeer populaire term anno vandaag de dag is ‘duurzaamheid’ en door het kiezen voor een herbruikbare laptop draag je direct bij aan de circulaire economie. Kiezen voor refurbished hardware is kiezen voor een duurzame investering. Op deze manier hoeft de bestaande hardware namelijk niet te worden vernietigd, maar wordt deze direct gerecycled. Naast de financiële aantrekkelijkheid van deze keuze is deze optie ook heel positief voor het milieu. Een voordelige aanbieder van de refurbished laptops is Hardwareprins.nl, naast transparante prijzen is hun service ook van uitmuntende kwaliteit. Zij verschepen refurbished producten over de hele wereld.

De keuze is reuze

Stel dat je de keuze gaat maken voor een refurbished laptop dien je alsnog de juiste type uit te zoeken. Er zijn veel vergelijkingssites waar je verschillende modellen naast elkaar kunt weergeven. Op deze manier kun je per model exact zien welke specificaties er gelden. Ga voor jezelf eens goed na welke werkzaamheden je wilt gaan verrichten op de laptop. Als dit enkel werkzaamheden zijn die niet veel capaciteit vragen van de laptop, zoals het gebruik van de meeste Microsoft Office producten, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een laptop met een i5 processor in plaats van een i7 processor. Ook het geheugen van een laptop kan misschien voor jou doorslaggevend zijn, zo heb je een laptop met de capaciteit om 250GB aan data op te slaan of je hebt een laptop die 1000GB aan data kan opslaan. Uiteraard is de capaciteit van het geheugen altijd verder uit te breiden zodra je gebruik gaat maken van externe apparaten.  

Hoe kun je het beste een werkplek inrichten?

0

Een werkplek inrichten lijkt over het algemeen makkelijker, dan dat dit in de praktijk vaak is. Hoe zorg je dat een werkplek niet alleen overzichtelijk is, maar ook een gezellige uitstraling heeft? Des te gezelliger een werkplek immers oogt, des te gemotiveerder zullen je werknemers ook aan de dag beginnen! In dit artikel geven we een aantal handige tips om je werkplek op een leuke, effectieve wijze in te richten. Het kan onder meer raadzaam zijn om op internet naar de inrichtingen van andere werkplekken te zoeken. Uit de foto’s van deze werkplekken kun je inspiratie halen voor je eigen werkplek!

Zorg voor een goede, snelle computer

Om tijdens de werkdag effectief te kunnen werken, is het allereerst belangrijk om voor een snelle, goede computer te zorgen. Een Mac en Macbook worden door velen als de beste computers beschouwd. Een nadeel aan de computers van Apple kan echter zijn dat niet iedereen het gewend is om met het besturingssysteem van Apple te werken. Daarbij is een Mac en Macbook vaak niet goedkoop. Door naar Mac aanbiedingen te zoeken kun je besparen op de kosten voor een snelle en goede computer.

Snel internet is essentieel op je werkplek

Naast een goede computer, is het raadzaam om voor snel internet te kiezen. Er is niets vervelender dan een haperende internetverbinding, waarbij het soms tijden duurt alvorens een e-mail verstuurd is of een webpagina geladen wordt. Deze frustraties kunnen de effectiviteit van jezelf of je medewerkers ernstig verslechteren. Iets wat je logischerwijs liever voorkomt! Een snelle internetprovider zoeken doe je tegenwoordig eenvoudig online. Er zijn verschillende websites, waarop je de snelheid, kosten en betrouwbaarheid van internetproviders met elkaar kunt vergelijken. Zo vind je altijd de beste oplossing voor je eigen werkplek! Vaak kun je een internetabonnement rechtstreeks vanuit zo’n vergelijkingstool afsluiten.

Hoe kun je het beste je werkplaats inrichten?

0

De werkplek is een erg belangrijke plaats voor menig werkend persoon, het is dan ook extreem belangrijk voor de productiviteit dat deze plek goed ingericht is. Er zijn dan ook meerdere onderzoeken afgenomen om erachter te komen hoe de werkplaats ingericht moet worden om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. De uitkomsten van deze onderzoeken zijn dan ook verwerkt in dit artikel om zo onderbouwde tips te kunnen geven.

Goede verlichting is een must have

Voornamelijk daglicht is erg fijn om voldoende te hebben tijdens het werk. Tevens is daglicht erg gezond, maar helaas nog niet vanzelfsprekend bij welke werkplekken. Ook is kunstlicht vaak nodig om de kamer ook tot in de late uurtjes te verlichting. De beste keuze voor kunstverlichting is Ledverlichting. Ledverlichting gaat lang mee, is milieuvriendelijk en prettig voor de ogen. Om efficiënt te werk te gaan is goede verlichting dus een must have.

Goed uitzicht zorgt voor inspiratie

Uit onderzoek is gebleken dat goed uitzicht zorgt voor inspiratie. Voor veel mensen is een dagelijkse wandeling niet mogelijk, om even het hoofd leeg te maken. Wanneer dit het geval is, is het zaak om op een andere manier afleiding op te zoeken. Dit kan in de vorm van een mooi uitzicht, of bijvoorbeeld een rustgevend schilderij zijn. Niet alleen zorgt een goed uitzicht voor meer inspiratie, ook verbeter je zo cognitieve functies en wordt het stressniveau verlaagd.

Kies de juiste meubels

Het comfort van een werkplek is erg belangrijk, hiervoor zijn goede meubels noodzakelijk. Zittend werk is erg slecht voor het menselijk lichaam, gelukkig zijn er een aantal producten op de markt die dit leed kunnen verzachten. Eén van deze oplossingen is het zit-sta bureau. Achter dit bureau is het mogelijk om zittend en staand te werken. Door af en toe staand te werken stroomt het bloed beter door en dit is aanzienlijk beter voor het lichaam.

Waarom iedere laptop over een VPN dient te beschikken

0

Hackers proberen op steeds innovatievere manieren om bij jouw geld en gegevens te komen, daarom is het belangrijk om ook steeds innovatievere technologie te gebruiken om jouw computer te beschermen. Een nieuw stukje beveiliging noemen we een VPN (Virtual Private Network). Voor wie compleet veilig over het internet wilt surfen is een VPN zowat onmisbaar geworden, in dit artikel wordt uitgelegd waarom.

Wat is een VPN?

Een VPN verbinding is een omgeleide verbinding die via een versleutelde internetverbinding met een VPN-server loopt. De verbinding loopt dus niet meer rechtstreeks van computer naar computer maar moet eerst langs de server, deze server versleuteld het bericht. Deze werking zorgt ervoor dat geen hacker meer mee kan kijken naar informatie die jij verkrijgt of verstuurd.

Waarom een VPN?

Een VPN gebruik je om hackers buitenspel te zetten. Mensen die veel reizen voor hun werk hebben meer risico op meekijkende hackers dan mensen die veel thuis of op de werkplaats aan het werk zijn. Reizende mensen hebben vaak te maken met openbare wifi verbindingen. De naam zegt het al; de wifi is openbaar, dus ook voor hackers. Dit betekent dat wanneer een hacker een netwerksniffer installeert in een openbare ruimte, dat ze gegevens ontvangen van laptops die van het netwerk gebruik maken. Mensen die vanuit één plek werken maken vaker gebruik van een beveiligde wifi verbinding.

Hoe kies de juiste VPN?

De juiste VPN aanbieder kiezen hoeft totaal niet moeilijk, er zijn een aantal factoren die meebepalen bij de keuze. Ten eerste is de prijs natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Prijzen van een VPN verschillen tussen de 2 en 10 euro per maand. Ook moet je letten op de software waarvoor de VPN dient. De laatste factor waar je op moet letten is hoeveel gelijktijdige connecties je nodig hebt, dit verschilt echter per persoon.

iPhone Black Friday 2020

Mis nooit meer een Apple aanbieding!

- Nooit meer te veel betalen

- Alle aanbieding automatisch in jouw mailbox

- Op de hoogte van de beste Apple aanbiedingen

Gefeliciteerd! Je mist nooit meer een Apple Aanbieding!